Käyttäjien kokemukset

Herman Saari, Turku

Urannus 2500 ja Urannus 3500

Pienemmän suojan alta löytyy Buster XL ja suurempi suojaa perinteistä kansanvenettä. Ajokit olivat ennen talvisäilytyksessä sisähallissa, mutta Herman lähti etsimään uusia vaihtoehtoja. Jotain uutta tarjoava Urannus löytyi netistä, ja lopullinen päätös muotoutui ystävän käytyä venemessuilla. Suoja on laadukas, eipähän tarvitse joka vuosi etsiä ja ostaa uutta. Muiden tekijöiden kuomut kun tuntuivat olevan vain kertakäyttöisiä. Ja jos toista ei enää tarvitse, on jälleenmyyntikin mahdollista.

Herman on ollut töissä Urannuksen pressuja valmistavassa yrityksessä, joten tietää kokemuksesta että materiaali kestää. Sääsuojan hyvin suunniteltu alumiinirakenne on jykevä, joka ei kuitenkaan hankaa ajan ja tuulen kanssa pressua rikki. Tästä huolimatta kokoaminen oli ohjeineen helppoa.

Pienet asiat saivat iloiseksi. Paketti tuli kokonaisena ylimääräisine ruuveineen, eikä vastapulttien kanssa tarvinnut sotkea lainkaan. Myös palvelu oli mukavaa. Kun Urannuksen miehille ilmoitti mitat, tuli vastauksena suora ehdotus mallista. Isompi suoja on vielä reilun kokoinen. Sen sisällä pystyy touhuamaan kaikessa rauhassa säästä huolimatta. Kesällä sitten siirtyvätkin ruohonleikkurit sun muut sen alle, miksei autokin. Kiitoksia vaan, taas on yhden veneenomistajan elämä helpottunut!


Kim Vaha, Lauttasaari, Helsinki

Beneteau moottorivene, 33 jalkaa

Kyseessä on kaksikerroksinen, kahden moottorin ja salongin omaava vene. Takana oli monta vuotta pressurakennelmia ja taistelua talvisäilytyksen eteen. Kim päätti muuttaa jokavuotista kaavaa vaihtoehtoisella, simppelimmällä säilytyskeinolla. 5000-6000 euron hallisäilytyksen sijaan ratkaisu löytyi venemessuilta. Veneen ympärillä komeilee Urannus4000, jonka viiden metrin harjakorkeus riitti heittäen.

Kim on ollut todella tyytyväinen sekä Urannukseen että sääsuojaan. Ajatuksena oli panostaa monivuotiseen ratkaisuun, viiden vuoden takuu miellytti erityisesti. Suoja oli helppo kasata ja on odotusten mukaisesti kestänyt pahimmatkin tuulen tuiverrukset. Siellä rakas vene nyt seisoo, turvassa kotisatamassa, valkoinen suoja sointuen täydellisesti talvimaisemaan.